طراحی شبکه

طراحی و نقشه کشی شبکه

طراحی و نقشه کشی شبکه چالش برانگیزترین و مهم ترین مرحله پیش از شروع راه اندازی و نصب شبکه می‌باشد. در واقع طراحی شبکه فاز صفر و یا به عبارتی فاز مطالعاتی خدمات شبکه می‌باشد. چرا که پیش از پیاده سازی زیرساخت و اجرای نصب شبکه، نیاز به بررسی دقیق و طرح ریزی فیزیکی، نیازسنجی و امکان سنجی شبکه می‌باشد. 

این‌که هدف از راه اندازی شبکه، توپولوژی شبکه چه باشد، کابل‌های شبکه از چه مسیری عبور کنند، نودها و یا سیستم‌ها در چه محلی قرار گیرند، سایر تجهیزاتی که تحت شبکه کار می‌کنند چه هستند، و موقعیت فیزیکی آن‌ها در محل پیاده سازی شبکه کجا است، و بسیاری از نکات زیربنایی و یا به اصطلاح پسیو، در مرحله طراحی شبکه باید مد نظر قرار بگیرند. 

در این راستا خدمات مشاوره جهت راه اندازی، طراحی و پیاده سازی شبکه بسیار حائز اهمیت می‌باشد که از اولویت های مجموعه تهران آی تی می‌باشد.

 

مراحل طراحی نقشه شبکه

نیازها و اهداف مشتری

 

در این مرحله مشتری تمامی نیازها و اهداف خود را از نصب و راه اندازی شبکه به صورت کاملاً دقیق و مشخص با متخصصین شبکه در میان می‌گذارد و کارشناسان با توجه به تجربه کاری خود، تمامی نیازهایی را که گاهاً ممکن است بعضی از موارد آن از نظر مشتریان دور بماند را شناسایی کرده و با آن ها در میان می‌گذارند. در نهایت ما در مجموعه تهران آی تی کلیه نیازهای مشتری را دریافت کرده و آن‌ها را در مرحله بعد مورد بررسی قرار می‌دهیم.

بررسی و آنالیز نیازهای مشتری

تیم کارشناسان تهران آی تی در این مرحله بعد از دریافت تمامی اطلاعات، آن‌ها را مورد بررسی و آنالیز قرار می‌دهند. کارشناسان مجرب مجموعه تهران آی تی این اطلاعات را با در نظر گرفتن شرایط خاص هر مشتری ائم از زیرساخت و امکانات موجود، موقعیت و شرایط فیزیکی مجموعه و هزینه‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهند تا بتوانند یک یا چند راهکار اصولی و مهندسی، مطابق با استانداردهای طراحی شبکه به مشتریان ارائه دهند.

ارائه راهکار و مشاوره به مشتری

پس از بررسی ها و آنالیزهای انجام شده در مرحله قبل و رسیدن به یک یا چند راهکار مشخص در طراحی شبکه، کارشناسان مجموعه تهران آی تی، ویژگی‌های مثبت و منفی هر یک از این راهکارهای شبکه را به مشتریان توضیح می دهند. 

ارائه این ویژگی‌ها به مشتری کمک می‌کند تا بهترین راهکار را با در نظر گرفتن مسائلی مانند محدودیت‌های اجرای پسیو شبکه، محدودیت‌های هزینه پروژه و غیره انتخاب کنند. در پایان پس از انجام مراحل فوق و رسیدن به یک راهکار مشخص، طراحی نقشه شبکه آغاز می‌گردد.

شناخت و امکان‌سنجی طراحی شبکه

 

طراحی و نقشه کشی شبکه

شناخت و امکان‌سنجی طراحی شبکه

در واقع همان‌طور که ساخت یک بنا و یا یک پروژه عمرانی قبل از شروع ساخت و ساز نیازمند تحقیقات اولیه و فاز مطالعاتی می‌باشد و پس از آن مرحله طراحی نقشه ساختمان آغاز می‌شود، در پروژه‌های شبکه نیز به همین شکل می‌باشد. 

قبل از نصب و پیاده سازی شبکه، حتماً باید مطالعات اولیه در این زمینه صورت گیرد و پیش‌نیازها و همچنین آینده نگری‌ها، مدنظر قرار گیرد و سپس با ارائه یک نقشه جامع و کامل از ساختار فیزیکی، اجرای پروژه آغاز گردد.
طراحی شبکه و نقشه شبکه باید بر اساس اصول و استانداردهای شبکه صورت گیرد. رعایت استانداردهای شبکه در این مرحله باعث کاهش هزینه‌های اجرا و کاهش احتمال خرابی و مشکلات آتی می‌شود و در نهایت هزینه های نهایی را کاهش می‌دهد. 

رعایت این مهم بسیار اهمیت دارد ولی معمولاً شرکت ها و صاحبان آن به این مرحله اهمیت چندانی نمی‌دهد. نگاه سطحی و کوته فکرانه به کاهش هزینه‌ها در اجرای پروژه‌های شبکه موجب می‌شود که شرکت ها در آینده هزینه های مادی و معنوی سنگینی را به دلیل اجرای ضعیف، غیراستاندارد و ناقص پروژه‌ها متحمل بشوند.

|کارشناسان ما آماده ارائه خدمات تلفنی، اینترنتی و حضوری به مشتریان محترم می‌باشند.|

یک دهه سابقه کاری و رضایت مشتریان مهم‌ترین نشانه تعهد و تخصص تهران آی تی می‌باشد.

بهترین خدمات شبکه با تهران آی تی

ما با بهره گیری از متخصصین مجرب و آموزش دیده و همچنین با تکیه بر اصل مشتری‌مداری مدعی ارائه خدمات با بالاترین کیفیت به شما هموطنان عزیز می‌باشیم.